Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SCM Partnerbijeenkomst

november 14 | 15:30h - 19:00h

SCM Partnerbijeenkomst - januari 24

Supply Chain Media organiseert op donderdag 14 november 2024 haar jaarlijkse SCM Partnerbijeenkomst, speciaal voor partners en adverteerders. Dit evenement is dé gelegenheid voor partners om samen te komen, kennis te delen en vooruit te kijken naar de toekomst.

Tijdens de bijeenkomst nemen we hen mee in de marketingresultaten van 2024, met bijzondere aandacht voor onze nieuwe data-analysetool, Looker Studio. Deze tool biedt waardevolle inzichten in de prestaties van de marketingactiviteiten en maakt benchmarking mogelijk met andere kanalen. Daarnaast presenteren we onze plannen en visie voor 2025 en bespreken we de laatste trends en ontwikkelingen binnen de supply chain-markt.

De SCM Partnerbijeenkomst biedt een unieke kans om in een informele setting te netwerken met andere partners en adverteerders, ideeën uit te wisselen en nieuwe inspiratie op te doen voor het komende jaar.

De SCM Partnerbijeenkomst is bedoeld voor partners en adverteerders van Supply Chain Media. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands.

SCM Partnerbijeenkomst - januari 24

Gegevens

Datum:
november 14
Tijd:
15:30h - 19:00h
Evenement Categorie:

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon
+31 314 36 45 73
E-mail
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

IG&H Consulting
Hondiuslaan 102
Utrecht, 3582 AC Netherlands
+ Google Maps