Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Logistiek Vastgoed Nederland 2024

september 25

Logistiek Vastgoed Nederland 2024

SPRYG Real Estate Academy kondigt met trots de 9e editie aan van het drukbezochte jaarevent Logistiek Vastgoed Nederland. Deze editie vindt plaats in het splinternieuwe hoofdkantoor en logistieke centrum van Van Mossel Automotive Group (Waalwijk). Onder leiding van Annelou de Groot, CEO Cushman & Wakefield Nederland, kijken we samen met 20 topspelers en logistieke hotspots naar de laatste trends en ontwikkelingen in de logistieke sector en logistieke vastgoedmarkt. Een interessante dag boordevol actuele marktinformatie, interessante debatten, samenwerkingskansen en netwerkmomenten.

Waar liggen de logistieke vastgoedkansen en uitdagingen? Wat zijn de mogelijkheden voor toekomstbestendig, duurzaam en circulair logistiek vastgoed? In 1 dag presenteren maar liefst 20 koplopers in logistiek en logistiek vastgoed de actuele vastgoedkansen en ontwikkelingen. Met o.a. Directeur-Generaal Marjolein Jansen (Ministerie van BZK), Tim Beckmann (Intospace & Dilas), Mark van Onna (Bleckmann) en Peter van der Maas (DSV Solutions Benelux). Met alle actuele ontwikkelingen zoals netcongestie, ESG, kansen brownfields en circulariteit. En tal van logistieke hotspots. We sluiten af met een topdebat over de toekomst van het logistiek vastgoed in Nederland, met het oog op o.a. ruimtelijke kwaliteit, economie en arbeidsmarkt. Ontdek de kansen voor toekomstbestendig logistiek vastgoed en kom ook netwerken op dit event.

Logistiek Vastgoed Nederland 2024 vindt plaats op woensdag 25 september. Logistiekers, retailers en gemeenten genieten een gereduceerd deelnametarief. Voor meer informatie en registratie www.spryg.com/logistieknl

Logistiek Vastgoed Nederland 2024
Datum: Woensdag 25 september 2024
Locatie: Hoofdkantoor Van Mossel Automotive Group
Adres: Jan Vestersstraat 1, 5145 MA Waalwijk
Organisator: SPRYG Real Estate Academy
Kosten: €745,- (excl. btw) per deelnemer

Locatie

Van Mossel Automotive Group
Jan Vestersstraat 1
Waalwijk, 5145 MA Netherlands
+ Google Maps